Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
kiaulienos kumpio
1 skardinė
pupelių
(konservuotos, raudonosios )
1 stiklinė
sultinio
1 vienetas
morkų
4 šaukštai
pomidorų padažo
1 žiupsnelis
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos kumpį supjaustyti kubeliais, įtrinti mėgstamais mėsos prieskoniais (pipirais, raudona malta paprika, druska, spaustu česnaku) ir palaikyti kiek, kad prieskoniai įsigertų (geriausia apie 1 valandą).
2.
Suberti mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepti, kol pradės skirtis mėsos sultys. Tuomet uždengti dangčiu ir troškinti.
3.
Jei trūksta drėgmės, vis įpilti sultinio arba vandens.
4.
Po 20 minučių suberti pjaustytas morkas ir patroškinti, kol morkos suminkštės.
5.
Krėsti nusunktas konservuotas pupeles, naminį pomidorų padažą, gardinti prieskoninėmis žolelėmis ir patroškinti dar apie 5 minutes. Skanaus!