Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos nugarinės
300 g fermentinio sūrio
Druskos ir pipirų pagal skonį
mėgstamų mėsos prieskonių
provanso žolelių
vegetos prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame. Pagardiname mėsos prieskoniais, druska, pipirais ir Provanso žolelėmis. Fermentinį sūrį supjaustyti maždaug 1x1 cm pailgomis juostelėmis. Į kiekvieną mėsos gabaliuką dėti po sūrio lazdelę ir gražiai susukti bei susmaigstyti mediniais pagaliukais. Apkepti gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje ir pavirti apie 15 minučių prieskoniuotam verdančiam vandeny. Skanaus :)