Kiaulienos mentė marinuota svogūnų patale

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos mentė marinuota svogūnų patale
Kiaulienos mentė marinuota svogūnų patale
Kiaulienos mentė marinuota svogūnų patale
Kiaulienos mentė marinuota svogūnų patale
Autorius apie receptą: Skaniai iškeptas mėsos pjausnys gali sutaikyti žmones. Oi ne galvokite dabar, kad su kažkuo susipykau. Ne. Tiesiog taip rašau, kad toks mentės kepsnys gali ir priešus paversti Skaniai iškeptas mėsos pjausnys gali sutaikyti žmones. Oi ne galvokite dabar, kad su kažkuo susipykau. Ne. Tiesiog taip rašau, kad toks mentės kepsnys gali ir priešus paversti draugais. Nes na tikrai jis toks skanus. Sultinga ir burnoje tirpstanti mėsytė. Svogūnai čia puikiai atliko savo darbą - suminkštino mentę. Būtinai pamėginkite marinuoti mėsą su daug daug svogūno. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 gabalai kiaulienos mentės (su kaulu)
2 vienetai svogūnų (didelių)
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 šaukštelis prieskonių (medžiotojų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Patriname tarp pirštų, pagniaužome, kad svogūnai išskirtų skystį.
2.
Mėsą dedame į dubenį. Ten pat sudedame svogūnus, smulkintą česnaką, garstyčias, suberiame druską, pipirus, lauro lapus ir prieskonius.
3.
Mentę gerai įtriname marinatu. Paliekame marinuotis bent porai valandų, bet man visgi skaniausia, kai mėsa bent 6 val pastovi šaldytuve.
4.
Svogūnus nuvalome. Mentę dedame į kepimo rankovę ir kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Rankovę atidarome ir leidžiame mėsai pabaigti kepti dar apie 10 min ir gražiai apskrusti.
5.
Valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis ir marinuotomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital