Keptuvėje troškintos kuojos su įdaru

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keptuvėje troškintos kuojos su įdaru
Autorius apie receptą: Taip galima kepti ir kitas ežero žuvis. Taip galima kepti ir kitas ežero žuvis. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kuojos
1 galva svogūnų (didesnio)
1 vienetas salierų stiebų
50 gramų aliejaus (kepimui)
2 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio druskos
4 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
4 žiupsneliai maltų lauro lapų
1 šakelė baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šviežias žuvis nuskusti, išdarinėti, nukirpti pelekus. Aštriu peiliu šonuose padaryti gana tankias įpjovas - kad sukeptų maži kauliukai. Pamirkyti šaltame vandenyje apie pusvalandį.
2.
Gerai nuvarvinti ir ištrinti citrinos, druskos, pipirų ir lauro lapelių mišiniu. Palaikyti apie valandą marinuotis.
3.
Tuo metu ruošiamas įdaras - kubeliais susmulkinti svogūnai ir saliero stiebas sumaišomi su smulkintu baziliku. Galima dėti ir krapų.
4.
Įdarą, po nelabai daug - kad nebyrėtų, sudėlioti išilgai į žuvų vidų.
5.
Dėti žuvis į jau gerai įkaitintą aliejų keptuvėje. Sudėjus, keptuvę uždengti dangčiu, sumažinti ugnį ir troškinti žuvis apie 12- 15 min. Kai iš daržovinio įdaro atsirandančio skysčio jau beveik nelieka, metas atidengti keptuvę. Jei sausa, įpilti aliejaus.
6.
Tuomet jau atviroje keptuvėje apkepti žuveles abiejų pusių - kad jos būtų tvirtos ir traškios.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital