Autorius apie receptą:
Gardi ir labai greita idėja pietums ar užkandžiui - keptų bulvių ir silkės užkandėlė.
Gardi ir labai greita idėja pietums ar užkandžiui - keptų bulvių ir silkės užkandėlė.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
bulvių
300 gramų
ZIGMO BOCMANO silkių filė su burokėliais majonezo padaže
1 saujelė
petražolių
(šviežių, smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves švariai nuplauti (bet neskusti).
2.
Bulves apvirti pasūdytame vandenyje (kad truputį suminkštėtų, bet visiškai išvirti neturi).
3.
Apvirtas bulves dėti į įkaitusias anglis ir kepti, kol pajuoduos. Jeigu neturite grilio, bulves apkepkite iki maksimalios temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
4.
Juodulius nuvalyti, o bulves dėti į lėkštes, perpjauti pusiau ir ant viršaus uždėti silkių filė.
5.
Patiekiant pabarstyti smulkintomis petražolėmis, krapais ar svogūnų laiškais.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.