Keptos šparaginės pupelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos šparaginės pupelės
Autorius apie receptą: Keptos šparaginės pupelės gali būti puikus garnyras prie kepsnio, bet man jas, taip ruoštas, skanu valgyti ir vienas. Keptos šparaginės pupelės gali būti puikus garnyras prie kepsnio, bet man jas, taip ruoštas, skanu valgyti ir vienas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 sauja šparaginių pupelių
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šparagines pupeles dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 5 – 7 min. Išgriebiame iš puodo.
2.
Kiaušinį išplakame šluotele su druska ir pipirais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šparaginės pupelės po vieną merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į keptuvę. Kepame iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai pagels.
4.
Iškepusias minutei sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital