Varškėčiai su bananais ir cinamonu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Varškėčiai su bananais ir cinamonu
Autorius apie receptą: Bananai suteikia malonaus saldumo, o varškėčiai iškepa dar minkštesni. Norėdami iškepti ypatingai minkštus, purius varškėčius, pasinaudokite šia maža gudrybe: miltų Bananai suteikia malonaus saldumo, o varškėčiai iškepa dar minkštesni. Norėdami iškepti ypatingai minkštus, purius varškėčius, pasinaudokite šia maža gudrybe: miltų kiekį varškės masėje sumažinkite, tačiau suformuotus varškėčius prieš kepdami apvoliokite miltuose. Kepdami jie išlaikys savo formą, gražiai apskrus, o viduje bus pasakiškai švelnūs, minkšti ir purūs. Cukrų ingredientų stulpelyje galite ir praleisti – tuomet iškepsite natūraliai saldžius varškėčius. Kuo labiau sunokęs bus bananas, tuo saldesni bus varškėčiai. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
360 gramų varškės 9%
1 vienetas bananų
70 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus (nebūtina)
1 šaukštelis vanilės pastos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malto cinamono
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
pagal skonį graikiško jogurto
pagal skonį aviečių (tinka ir šaldytos)
pagal skonį klevų sirupo
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananą gerai sutrinkite šakute. Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, trintą bananą ir vanilės pasta.
2.
Suberkite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir maltą cinamoną. Gerai išmaišykite.
3.
Semkite po šaukštą paruoštos masės ir drėgnais delnais formuokite blynelius. Apvoliokite juos miltuose.
4.
Keptuvę įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies, įpilkite šlakelį aliejaus. Sudėkite varškėčius ir kepkite porą minučių, kol gražiai apskrus. Apverskite ir dar kelias minutes kepkite iš kitos pusės. Gardžiai apskrudusius ir iškepusius varškėčius išimkite iš keptuvės.
5.
Patiekite su mėgstamais priedais, pavyzdžiui, su graikišku jogurtu, šviežiomis ar šaldytomis uogomis, apšlakstę trupučiu klevų sirupo ir apibarstę milteliniu cukrumi.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital