Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 10)
Autorius apie receptą:
Labai paprastas, bet be galo puikus užkandis. Skanus tiek karštas, tiek atvėsęs.
Labai paprastas, bet be galo puikus užkandis. Skanus tiek karštas, tiek atvėsęs.
Anželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
bemielės sluoksniuotos tešlos
100 gramų
sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 vienetas
kriaušių
1 vienetas
kiaušinių
pagal poreikį
figų džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti sluoksniuotos tešlos lakštą vidutinio dydžio stačiakampiais arba kvadrato formos gabalais. Aplink kiekvieną gabaliuką truputi su peiliu įpjauti (nedaug) ir aptepti kraštus kiaušinio plakiniu.
2.
Dėti per viduriuką po mažą šaukštelį figų džemo, ant viršaus labai plonai supjaustytą kriaušę. Ant viršaus patrupinti pelėsinio sūrio.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 20 min., kol gražiai apskrus krašteliai ir sūris išsilydis.