Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Kepti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kriaušėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai paprastas, bet be galo puikus užkandis. Skanus tiek karštas, tiek atvėsęs. Labai paprastas, bet be galo puikus užkandis. Skanus tiek karštas, tiek atvėsęs. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas bemielės sluoksniuotos tešlos
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 vienetas kriaušių
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį figų džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti sluoksniuotos tešlos lakštą vidutinio dydžio stačiakampiais arba kvadrato formos gabalais. Aplink kiekvieną gabaliuką truputi su peiliu įpjauti (nedaug) ir aptepti kraštus kiaušinio plakiniu.
2.
Dėti per viduriuką po mažą šaukštelį figų džemo, ant viršaus labai plonai supjaustytą kriaušę. Ant viršaus patrupinti pelėsinio sūrio.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 20 min., kol gražiai apskrus krašteliai ir sūris išsilydis.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital