Kepti Portobello grybai su pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Autorius apie receptą: Puikiai tinka tiekti kaip užkandį ar lengvą patiekalą. Nuostabiai gardus skonių junginys nepaliks abejingų. Puikiai tinka tiekti kaip užkandį ar lengvą patiekalą. Nuostabiai gardus skonių junginys nepaliks abejingų. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai portabello grybų
140 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
1 saujelė žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus apipilame aliejumi (svarbu jo nepagailėti) ir dedame į kepsninę arba iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
2.
Kepame, kol pamatome, kad iš grybo išsiskyrė sultys.
3.
Tada ant kiekvieno grybo dedame sūrį ir dar pakepame, kol sūris išsilydo.
4.
Pabarstome smulkintais žalumynais ir iškart skanaujame.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Labai svarbu, kad grybo sultys neišgaruotų ar neišsipiltų. Tada iškeptas portobello grybas bus sultingas ir skanus.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Danutė
2020-01-18 13:49
Esu daug ismeginus tuos paprastus man labai patiko super skanu net vaikams patinka. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital