Kepti obuoliai su naminės chalvos įdaru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kepti obuoliai su naminės chalvos įdaru
Autorius apie receptą: Tikras rudens skanėstas. Tikras rudens skanėstas. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai obuolių
3 saujos lukštentų saulėgrąžų
1 saujelė razinų
2 šaukštai medaus
1 šaukštas brendžio
1 žiupsnis druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuoliams nupjauname viršūnėles ir išskobiame vidų, odą subadykite šakute.
2.
Gaminame chalvą. Saulėgrąžas apkepiname sausoje keptuvėje ir suberiame į smulkintuvo indą, ten pat dedame medų, razinas (jei razinos labai sausos, tai 10 min pamerkiame jas karštame vandenyje), pilame brendį, beriame druską ir pipirus. Viską sutriname iki maždaug vientisos masės.
3.
Chalva užpildome obuolių vidų, uždedame atgal viršūnėles.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min, tikslus kepimo laikas priklauso nuo obuolių rūšies.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital