Kepti grybai ant grotelių

AUTORIUS:
Leticija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kepti grybai ant grotelių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 didelių grybų
2 šaukštai sviesto
šaukštas smulkintų petražolių
3 šaukštai aliejaus
Pipirai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Galima susmulkinti grybukų kotus ir įdėti į kepurėles, Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu su grybais.
AUTORIUS: Leticija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital