Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu

AUTORIUS:
Artūras Rakauskas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Keptas varškės sūris su sviestu ir saldžiu padažu
Autorius apie receptą: Puikus karštas užkandis, jei mėgstate sūrį, tai šis patiekalas gali tapti vienu mėgstamiausių. Paruošti labai paprasta, nereikia daug ingredientų, o labai tinka net ir Puikus karštas užkandis, jei mėgstate sūrį, tai šis patiekalas gali tapti vienu mėgstamiausių. Paruošti labai paprasta, nereikia daug ingredientų, o labai tinka net ir šventėms. (...daugiau) Artūras Rakauskas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas varškės sūrio
50 gramų sviesto
1 žiupsnelis peletrūno
1 šaukštelis kadagio uogų
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis maltos ciberžolės
Padažui:
30 gramų svarainių uogienės
30 gramų agrastų uogienės
30 gramų medaus
1 žiupsnelis šafrano
pagal skonį citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Susmulkiname prieskonius ir jais ištriname varškės sūrį.
2.
Ant sūrio uždedame porą dosnių gabaliukų sviesto ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 10 minučių iki sviestas ištirps ir sūris švelniai paskrus.
3.
Per tą laiką, kol sūris kepa, darome padažą: sumaišome svarainių ir agrastų uogienę, pilame medaus ir įtarkuojame citrinos žievelės.
4.
Viską pakaitiname ir pagardiname šafranu. Iškepusį sūrį ragaujame su padažu.
AUTORIUS: Artūras Rakauskas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital