Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu
Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu
Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu
Autorius apie receptą: Išskirtinis desertas, kuriuo maloniai nustebinsite savo artimuosius. Labai nesudėtinga, greita, o svarbiausia - gardu. Išskirtinis desertas, kuriuo maloniai nustebinsite savo artimuosius. Labai nesudėtinga, greita, o svarbiausia - gardu. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų arbūzo
50 gramų klevų sirupo
50 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų juodojo šokolado
30 gramų migdolų (arba kitų riešutų)
Patiekiant:
50 gramų braškių
5 gramai baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Arbūzas supjaustomas 5-6 cm pločio griežinėliais.
2.
Alyvuogių aliejus sumaišomas su klevų sirupu ir šiuo glajumi aptepamas arbūzo viršus.
3.
Arbūzas dedamas į kepsninę, aptepamas klevų sirupo mišiniu.
4.
Kepama 200-220 temperatūroje apie 10 minučių.
5.
Iškeptas keptas arbūzas supjaustomas plačiomis juostomis, dedamas į lėkštę, šalia dedamos pjaustytos braškės, viskas apšlakstoma tirpintu šokoladu, papuošiama baziliko lapeliais ir riešutais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital