Kepta vištiena su majonezu

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Kepta vištiena su majonezu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšta ir sultinga vištiena, iškepa su traškia plutele. Minkšta ir sultinga vištiena, iškepa su traškia plutele. Regina R.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai vištų šlaunelių
100 gramų majonezo
6 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio džiovintas rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Česnaką išspausti ar labai smulkiai sukapoti, išmaišyti su druska, rozmarinu ir pipirais.
2.
Česnako mišiniu labai gerai įtrinti vištienos šlauneles. Tuomet sumaišyti su majonezu, standžiai sudėti į indą ir marinuoti šaldytuve pernakt.
3.
Vištieną sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, odele į viršų.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital