Kepta duona su užtepėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
Kepta duona su užtepėle
Autorius apie receptą: Vasarą niekas nenori ilgai stovėti prie puodų, norisi lengvo, greitai pagaminamo maisto. Žmonės didžiąją laiko dalį praleidžia gamtoje, todėl ši užkandėlė tiks ir Vasarą niekas nenori ilgai stovėti prie puodų, norisi lengvo, greitai pagaminamo maisto. Žmonės didžiąją laiko dalį praleidžia gamtoje, todėl ši užkandėlė tiks ir draugų vakarėliui ir savaitgaliui sode! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekelės tamsios duonos
2 vienetai kiaušinių
70 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis čili dribsnių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
6 lapeliai kalendros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos riekeles išsikepame aliejuje, o iškeptą sudedame ant vienkartinio popieriaus, kad aliejus susigertų.
2.
Išsiverdame kiaušinius, atvėsiname, nulupame. Išvirtus kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka ir dubenyje sumaišome su tarkuotu sūriu, sudedame smulkintą česnaką, druską, pipirus, baziliką, graikišką jogurtą, majonezą ir gerai išmaišome.
3.
Paruoštą užtepėlę tepame ant keptos duonos, pabarstome čili dribsniai ir puošiame kalendra. Skanaus!
4.
Važiuojant į gamtą užtepėlę galima lengvai transportuoti ir vežtis atskirame indelyje, kad nesudrėgtų duona. Užtepėlę galima tepti ant skrudinto batono ar dėti į konditerinius krepšelius.
Patarimai:
Važiuojant į gamtą užtepėlę galima lengvai transportuoti ir vežtis atskirame indelyje, kad nesudrėgtų duona.
Užtepėlę galima tepti ant skrudinto batono ar dėti į konditerinius krepšelius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital