Kepta antis su perlinėmis kruopomis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kepta antis su perlinėmis kruopomis
Kepta antis su perlinėmis kruopomis
Kepta antis su perlinėmis kruopomis
Kepta antis su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Ši antis ypatingai skani dėl nuostabaus marinato ir mišinio, užtepto kepimo laiko pabaigai artėjant. Medaus ir sojos padažo derinys suteikia tikrai puikų skonį. Ši antis ypatingai skani dėl nuostabaus marinato ir mišinio, užtepto kepimo laiko pabaigai artėjant. Medaus ir sojos padažo derinys suteikia tikrai puikų skonį. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas anties
300 gramų perlinių kruopų (išvirtų)
Marinatui:
1 šlakelis vandens
4 šaukštai acto
2 šaukštai cukraus
pagal poreikį lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Aptepimui:
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas medaus
1 vienetas apelsinų
4 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Antį įdėkite į didelį dubenį. Užpilkite vandeniu, kad apsmemtų. Tada išimkite antį. Sudėkite visus marinatui skirtus ingredientus. Gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų.
2.
Antį užpilkite marinatui ir palikite pastovėti šaltai mažiausiai parą.
3.
Antį dėkite į kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintame griliuje arba orkaitėje 1,5 valandos.
4.
Artėjant kepimo laiko pabaigai, dubenėlyje sumaišykite iš apelsino išspaustas sultis, medų, sojos padažą, cinamoną ir smulkiai sukapotas česnako skilteles;
5.
Šiuo mišiniu gausiai aptepkite antį ir dar pakepkite, kol gražiai apskrus.
6.
Patiekite su perlinėmis kruopomis, apipiltomis padažu, nubėgusiu nuo anties.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital