Kepenėlių mišrainė su agurkėliais

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepenėlių mišrainė su agurkėliais
Autorius apie receptą: Labai skani ir soti mišrainė. Labai skani ir soti mišrainė. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų kepenėlių (virtų, naudojau veršienos, tinka kitos)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas morkų
3 vienetai marinuotų agurkų (didesnių arba 4 mažesnių)
3 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
1 sauja petražolių (smulkintų)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti per burokinę tarką.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti svogūnus su morkomis ir apkepti.
3.
Virtas kepenėles ir marinuotus agurkus supjaustyti šiaudeliais.
4.
Visus mišrainei skirtus produktus sudėti į dubenį, dėti majonezą, berti druską, pipirus, smulkintas petražoles ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital