Kepenėlių blyneliai

AUTORIUS:
Neringa Urbanavičė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Kepenėlių blyneliai
Autorius apie receptą: Subproduktai ne tik pigūs, bet ir be galo maistingi savo naudingomis medžiagomis ir nedideliu kaloringumu. Na, o kepenėlėse gausu geležies, baltymų, vitamino A, B, C, tad labai Subproduktai ne tik pigūs, bet ir be galo maistingi savo naudingomis medžiagomis ir nedideliu kaloringumu. Na, o kepenėlėse gausu geležies, baltymų, vitamino A, B, C, tad labai rekomenduoju šį receptą. Tačiau kepenėlių nereikėtų padauginti skydliaukės hiperfunkciją turintiems žmonėms. Žodžiu, viskas, kas su saiku yra gerai! O tiekti galite su bet kokiu mėgstamu garnyrų. Aš tiekiau su bulvių koše, kurią vadinu Šreko koše dėl joje esančio brokolio ir paruošiau baltą padažą. Labai skanu! (...daugiau) Neringa Urbanavičė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų kepenėlių
300 gramų kiaulienos kumpio
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį česnakinės druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepenėles gerai išvalyti nuo gyslelių, pašalinti pagrindinę kepenų veną, dėti į dubenį, pilti pieną ir laikyti 1 valandą. Tuomet nukošti.
2.
Į dubenį sudėti kepenėles, morką, pjaustytą svogūną ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Tuomet dėti kiaulienos kumpį ir susmulkinti viską iki faršo konsistencijos (visa tai galima sumalti ir mėsmale).
3.
Į paruoštą masę įmušti kiaušinį, dėti miltus, berti česnakinę druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, semti kelis šaukštus paruoštos masės, keptuvėje formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Neringa Urbanavičė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital