Keksiukai „Juodasis miškas“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keksiukai „Juodasis miškas“
Keksiukai „Juodasis miškas“
Keksiukai „Juodasis miškas“
Keksiukai „Juodasis miškas“
Autorius apie receptą: Sodrūs, kupini skonio keksiukai. Tikrai rekomenduoju šokolado gerbėjams, bet patiks visiems, net ir ne itin mėgstantiems šokoladą (tokiems, kaip aš). Tai tikrų tikriausio Sodrūs, kupini skonio keksiukai. Tikrai rekomenduoju šokolado gerbėjams, bet patiks visiems, net ir ne itin mėgstantiems šokoladą (tokiems, kaip aš). Tai tikrų tikriausio torto „Juodojo miško“ gabalėlis – keksiuko pavidale. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 14 nedidelių keksiukų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
180 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
140 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 mililitrų pieno
pagal poreikį vyšnių (be kauliukų)
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai aliejaus (neutralaus skonio)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
3 šaukštai cukraus pudros
1 šlakelis citrinų sulčių
Papuošimui:
pagal poreikį vyšnių (be kauliukų)
pagal poreikį šokolado drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kakavą sumaišome su aliejumi ir atidedame į šalį. Šį triuką pamačiau per vieną kulinarinę laidą. Taip kakava įgauna dar ryškesnę spalvą, geriau atsiskleidžia skonio savybės ir geriau įsimaišo į tešlą.
2.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi, kol masė taps puri. Po 1 įmušame kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Suberiame druską, vanilinį cukrų, supilame aliejaus – kakavos masę, pieną. Išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
3.
Po gerą šaukštą masės dedame į keksiukų formeles. Įspaudžiame į vidų po 1 ar 2 vyšnias.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Keksiukus atvėsiname.
5.
Kremui maskarponės sūrį sumaišome su cukraus pudra ir citrinos sultimis.
6.
Šaltą grietinėlę išplakame iki standžių putų. Įmaišome į maskarponės masę.
7.
Kremą dedame į konditerinį maišelį ir dekoruojame keksiukus. Ant viršaus tupdome vyšnią ir pabarstome šokolado drožlėmis. Aš šokoladą tarkavau daržovių skustuku tiesiai ant keksiukų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital