Keksas su riešutais ir džiovintomis uogomis

AUTORIUS:
Dana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keksas su riešutais ir džiovintomis uogomis
Autorius apie receptą: Šis keksas puikiai tinka Kalėdoms ir yra labai gardus. Šis keksas puikiai tinka Kalėdoms ir yra labai gardus. Dana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
300 gramų kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto (minkšto)
200 gramų cukraus
1 saujelė riešutų
1 saujelė džiovintų uogų
15 gramų kepimo miltelių
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išplakame su cukrumi iki purumo. Mušame kiaušinius, beriame miltus, kepimo miltelius, išmaišome. Sudedame riešutus ir džiovintas uogas.
2.
Kekso formą patepti sviestu ir sudėti tešlą.
3.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Patikrinti, ar iškepęs, mediniu pagaliuku.
AUTORIUS: Dana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital