Keksas su razinomis ir migdolais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Keksas su razinomis ir migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės miltų
1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių
200 g margarino
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
0,5 stiklinės razinų
6 v. š. maltų migdolų riešutų
0,5 a. š. Santa Maria gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukame margariną su cukrumi. Įmušame kiaušinius, sudedame maltu migdolus bei gvazdikėlius ir gerai išmaišome. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą. Galiausiai įmaišome nuplautas razinas. Gautą tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepame apie 45-50 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ACK
2013-03-08 18:21
Puikiai pavyko pagal šį receptą (tik vietoj razinų dėjau citrinų) :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital