Kefyro tešlos bandelės

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kefyro tešlos bandelės
Autorius apie receptą: Kartais nėra visai laiko ilgai suktis virtuvėje, o norisi kažko skanaus. Šios bandelės labai greitai pagaminamos, o skonis tobulas. Rekomenduoju. Kartais nėra visai laiko ilgai suktis virtuvėje, o norisi kažko skanaus. Šios bandelės labai greitai pagaminamos, o skonis tobulas. Rekomenduoju. Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų kefyro
80 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus persijokite.
2.
Į kefyrą įmuškite kiaušinį, pilkite aliejų, berkite cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
3.
Masę supilkite į miltus ir gerai išminkykite tešlą.
4.
Rankomis gnybkite tešlos, formuokite rutuliukus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
6.
Pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital