Kefyrinės tešlos pyragėliai keptuvėje su mėsos ir grybų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Pyragėliai keptuvėje su mėsa ir grybais
Autorius apie receptą: Skanūs pyragėliai iš kefyrinės tešlos, kurie kepami keptuvėje. Įdarą galite pasirinkti kokį norite, pagal savo skonį. Skanūs pyragėliai iš kefyrinės tešlos, kurie kepami keptuvėje. Įdarą galite pasirinkti kokį norite, pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
520 gramų miltų
250 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
400 gramų maltos kalakutienos
150 gramų voveraičių (arba pievagrybių ar apvirtų miško grybų)
1 vienetas svogūnų (vidutinio)
1 šaukštas sviesto
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuvalyti, supjaustyti. Svogūną nulupti, perpjauti pusiau, vieną pusę susmulkinti ir kartu su voveraitėmis apkepti ant sviesto.
2.
Į faršą įtarkuoti kitą pusę svogūno, suberti prieskonius, sudėti žalumynus ir įmaišyti pakepintas voveraites.
3.
Tešlai kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais ir minutei palikti. Tada suberti cukrų, druską, įpilti aliejų, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Palaipsniui suberti miltus ir užminkyti tešlą, miltų gali reikėti truputėlio daugiau. Ją padalinti į 10 dalių.
4.
Iš kiekvieno tešlos gabalėlio iškočioti paplotėlį, per vidurį dėti įdarą, sujungti kraštus ir gerai suspausti. Kepti įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jūratė
2020-10-17 14:58
Super gavosi ATSAKYTI
Jūratė
2019-08-28 20:28
Orkaiteje kepti netinka? ATSAKYTI
Simona
2019-08-29 06:44
Galima ir orkaitėje, bet rezultatas bus kitoks nei kepant keptuvėje :) Pyragėlis bus plokštesnis, tešla iškeps sausesnė. Dėkite į jau gerai įkaitintą, o tarp pyragėlių tarpus palikit. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital