Autorius apie receptą:
Tai Taivane mėgstamas desertas, kurį mėgsta ne tik vietiniai, bet ir turistai. Pasimėgaukite kavos pertraukėle.
Tai Taivane mėgstamas desertas, kurį mėgsta ne tik vietiniai, bet ir turistai. Pasimėgaukite kavos pertraukėle.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės
tirpios kavos
(užplikytos)
2 šaukštai
vandens
(karšto)
2 šaukštai
kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukšteliai
cukraus
1 šaukštelis
želatinos milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatiną užpilame karštu vandeniu ir brinkiname 15 min.
2.
Išbrinkintą želatiną pilame į dubenį, dedame cukrų, pilame užplikytą kavą ir paverdame, maišant, kol želatina ištirps ir masė taps vientisa. Neužvirinkite.
3.
Supilame į puodelius ar stiklines ir dedame į šaldytuvą sustingti.
4.
Kai kava sustings, ant viršaus dedame po šaukštą kondensuoto pieno.