Karšti tortilijų suktinukai su pikantiškomis salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karšti tortilijų suktinukai su pikantiškomis salotomis
Karšti tortilijų suktinukai su pikantiškomis salotomis
Karšti tortilijų suktinukai su pikantiškomis salotomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs suktinukai! Rekomenduoju išmėginti. Labai skanūs suktinukai! Rekomenduoju išmėginti. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai kiaušinių (virtų)
60 gramų kietojo sūrio (arba puskiečio, tarkuoto)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
2 vienetai agurkų (trumpavaisių arba 0,5 ilgavaisio)
3 vienetai tortilijų (pilno grūdo)
1 sauja migdolų miltų (arba paprastų džiuvesėlių)
2 šaukštai tepamo sūrelio
1 šaukštas majonezo
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį ir kiaušinius sutarkuoti burokine tarka, papriką, agurkus supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į dubenį, dėti majonezą, tepamą sūrelį, berti sūrį, krapus, svogūno laiškus ir gerai išmaišyti.
2.
Tortilijas supjaustyti per pusę, dėti paruoštą įdarą (apie 2-3 šaukštus), susukti. Pusę, kurioje yra tortilijos kraštas suvilgyti vandeniu arba kiaušinio plakiniu, tuomet apvolioti migdolų miltuose.
3.
Kepti sausoje (arba vos su keliais lašais aliejaus) gerai įkaitintoje keptuvėje po 15-20 sekundžių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital