Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais

AUTORIUS:
Ingrida Rimaviciene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Karšti traškūs sumuštiniai su svogūnais
Autorius apie receptą: Tikrai patiko, ypač kad traškūs, bet kokios nors dešros norėtųsi tarkuoti. Gaunasi traškūs ir neprisigėrę aliejaus. Tikrai patiko, ypač kad traškūs, bet kokios nors dešros norėtųsi tarkuoti. Gaunasi traškūs ir neprisigėrę aliejaus. Ingrida Rimaviciene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai svogūnų
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį batono
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustyti smulkiais gabaliukais, sudėti į dubenį, berti pipirus, druską, įmušti kiaušinį, berti miltus, išmaišyti.
2.
Paruoštą masę tepti ant batono riekelių.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti paruoštus sumuštinius užtepta puse žemyn.
4.
Apkepusius sumuštinius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 5-7 minutes iki kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Ingrida Rimaviciene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital