Karštai rūkytos lašišos salotos

AUTORIUS:
Raudoni šermukšniai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Karštai rūkytos lašišos salotos
Autorius apie receptą: Šių salotų esmė ir patrauklumas - ryškūs karštai rūkytos lašišos ir padažo skoniai. Salotos yra sočios, bet tuo pat metu gaivios ir labai greitai pagaminamos. Šių salotų esmė ir patrauklumas - ryškūs karštai rūkytos lašišos ir padažo skoniai. Salotos yra sočios, bet tuo pat metu gaivios ir labai greitai pagaminamos. Raudoni šermukšniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
7 vienetai karštai rūkyta lašiša (juostelėmis)
3 vienetai vyšninių pomidorų
1 sauja sultenių
Užpilui:
1 šaukštas balzamiko kremo
1 šaukštelis dižono garstyčių grūdeliais
1 šaukštelis medaus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Užpilui alyvuogių aliejų, balzamiko kremą, medų, citrinų sultis ir garstyčias gerai išmaišyti ir palikti pastovėti šaldytuve.
2.
Nuo karštai rūkytos lašišos juostelių nuimti visą lašišą ir ją rankomis šiek tiek pasmulkinti. Pomidorus supjaustyti.
3.
Į dubenį dėti sultenes, pjaustytus pomidorus, ant viršaus dėti lašišos gabalėlius, pašlakstyti paruoštu užpilu ir mėgautis. Skanaus!
AUTORIUS: Raudoni šermukšniai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital