Karbonadus įpjauti keliose vietose, kad kepami nesiriestų ir apibarstyti pipirais.
Pievagrybius nuvarvinti sietelyje, sunką perpilti į kitą indą. Grybus apkepinti sviestu ir išgriebti iš keptuvės.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti aliejų, įkaitinti. Karbonadus apkepinti iš abiejų pusių. Supilti grybų sunką, pagardinti sultinio milteliais, madera ir druska. Troškinti uždengtame ppuode ant silpnos ugnies.
Karbonadus sudėti į pakaitintias lėkštes. Į troškinio sultis sukrėsti grietinę ir išvirti tirštą padažą. Suberti grybus, pagardinti pagal skonį ir padažu užpilti kepsnius. Papuošti petražolių lapeliais ir patiekti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)