Karamelinis tinginys su riešutais ir spanguolėmis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Karamelinis tinginys su riešutais ir spanguolėmis
Autorius apie receptą: Desertas, kurio nereikia pristatinėti. Desertas, kurio nereikia pristatinėti. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
385 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (apytikriai, skardinės)
360 gramų sausainių
160 gramų sviesto
1 sauja žemės riešutų (be luobelių, neskrudinti ir nesūdyti)
1 sauja džiovintų spanguolių
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas medaus
1 žiupsnis druskos
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Riešutus sumaišome su druska, pipirais, medumi ir garstyčiomis. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pakepiname apie 15-20 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2.
Sausainius sutrupiname, kartu beriame džiovintas spanguoles ir jau paruoštus riešutus.
3.
Ištirpiname sviestą ir, kaitinant ant mažos kaitros, įmaišome karamelizuotą kondensuotą pieną. Viską permaišome iki vientisos konsistencijos. Masę užpilame ant sausainių, riešutų ir spanguolių mišinio. Permaišome.
4.
Suformuojame "dešrą", susukame standžiai ją į maistinę plėvelę ir paliekame nakčiai šaldytuve.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital