Autorius apie receptą:
Nuostabaus skonio kukurūzų pyragas, o kad jį pagaminčiau užtrukau vos 15min.
Nuostabaus skonio kukurūzų pyragas, o kad jį pagaminčiau užtrukau vos 15min.
Kristina Paškevičiene
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Į puodą įdėkite visą sviestą ir karvutės saldainius. Kaitinkite ant vidutinio karštumo ugnies ir visą laiką maišykite.
2.
Maišykite tol, kol visi saldainiai pilnai ištirps ir iš saldainių bei sviesto gausis vientisa ruda masė. Pilkite sutirštintą kavą ir kaitinkite kol viskas užvirs. Palikite šiek tiek atvėsti (bet neilgai).
3.
Sumaišykite vos vos atvėsusią masę su kukurūzais.
4.
Dėkite viską į torto formą ir gerai, bet švelniai paspauskite (kad kukurūzai susislėgtų, bet nelūžinėtų). Po 30min. kukurūzų tortas paruoštas valgyti.
Dar galima irisų vietoje karvutės saldainių ir kondensuoto pieno. Tada tik sviestą su irisais išlydyti iki vientisos masės ir užpilti ant kukurūzų bei greit išmaišyti, kad apliptu visi kukurūzai. Tuomet formuoju kamuoliuko formą su rankomis ir galima valgyti. Mes juos vadiname ežiukais
ATSAKYTI
Laura
2017-02-28 20:31
Mmmm kaip primena vaikystę! Einu gamint :D
ATSAKYTI