Karameliniai saldainiai su riešutais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karameliniai saldainiai su riešutais
Autorius apie receptą: Tiesiog naminiai Toffifee saldainiai! Karamelė, lazdynų riešutai ir šokoladas. Kam galėtų nepatikti? Tiesiog naminiai Toffifee saldainiai! Karamelė, lazdynų riešutai ir šokoladas. Kam galėtų nepatikti? Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Karameliniam kremui:
100 mililitrų grietinėlės (plakamosios)
70 gramų cukranendrių cukraus (naudojome nerafinuotą, "Dansukker")
60 gramų cukraus sirupo (naudojome šviesų iš "Dansukker")
15 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
150 gramų praline
30 gramų lazdyno riešutų
20 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Lazdynų riešutus paskrudinkite 5–10 minučių. Riešutus suberkite ant rankšluostėlio ir patrinkite – pašalinkite luobeles. Palikite atvėsti.
2.
Ant kepimo skardos sudėkite maždaug 30 popierinių arba silikoninių formelių.
3.
Visus karamelei skirtus produktus nuolat maišydami užvirinkite storadugniame prikaistuvyje. Virkite, kol pasieks 125 °C temperatūrą.
4.
Karamelę išpilstykite į formeles. Užpildykite trečdalį kiekvienos formelės, tada šaukštu karamelę paskirstykite ir ant sienelių. Į kiekvieną formelę su karamele įdėkite po riešutą. Palikti atvėsti.
5.
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite riešutinę masę. Išpilstykite ją į formeles. Padėkite į šaldytuvą sustingti.
6.
Ištirpinkite šokoladą, supilkite jį į konditerinį maišelį su antgaliu ir po lašelį išspauskite ant kiekvieno saldainio. Palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital