Kanelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Autorius apie receptą: Apie kaneles pasakoti ar jų pristatyti jau nebereikia niekam,. Visi jas žino ir beveik visi jas mėgsta. O jūs įsivaizduojate aš pažįstu vieną žmogų, kuris nemėgsta kanelių. Apie kaneles pasakoti ar jų pristatyti jau nebereikia niekam,. Visi jas žino ir beveik visi jas mėgsta. O jūs įsivaizduojate aš pažįstu vieną žmogų, kuris nemėgsta kanelių. Kaip man sakė: „Aš nesuprantu, kaip jos gali patikti, juk tai tik saldi ir dar ne visai iškepusi tešla.“ O aš nesuprantu, kaip jų galima nemėgti. Kruasanas ir kanalės mano skaniausi desertai. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau apie 50 nedidelių kanelių. Receptą radau IG profelyje paprastai_su_karolina. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 litras pieno
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
460 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių trynių
2 šaukštai romo
2 šaukšteliai druskos
2 šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į prikaistuvį pilame pieną, sudedame sviestą ir maišydami kaitiname ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Nuimkite nuo ugnies ir leidžiame šiek tiek pravėsti.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir druską.
3.
Kiaušinius su tryniais paplakame šluotele. Atsargiai supilame į miltų mišinį. Ir neskubėdami gerai išmaišome šluotele. Tada pilame šlakelį pravėsusio pieno ir išmaišome. Nuolat maišydami šluotele, neskubėdami supilame likusį pieną. Įmaišome romą. Tešla turi išeiti skysta. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir laikykite šaldytuve 24 val.
4.
Kepame. Įkaitiname orkaitę iki 230 C.
5.
Imame tešlą iš šaldytuvo, išmaišome šluotele. Jeigu turite, pasiimkite indelį su snapeliu, juo bus patogiau pilstyti skystą tešlą į formeles. Sudedame formeles ant grotelių ar skardos, pilame tešlos į formeles tiek, kad iki viršaus liktų 1 cm, kanelėms reikia vietos plėstis.
6.
Sudedame paruoštus indelius į orkaitę ir 15 min kepame 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje . Tešla turi virti, kunkuliuoti. Praėjus 15 min, sumažiname temperatūrą iki 190 C ir kepame dar 45 min.
7.
Iškepusios kanelės turi būti tamsiai rudos spalvos. Leiskime joms gerai atvėsti ir tik tada išimame iš formelių.
8.
Man skaniausios kanelės gerai atvėsusios.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital