Kalmarai su kaparėliais

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kalmarai su kaparėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g rūkytų kalmarų
sauja vynuoginių pomidorų
3-4 lapai aizbergo salotų
1 agurkas
1 šaukštas kaparėlių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0,5 šaukštelio citrinos sulčių
Aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Suplėšyti aizbergo salotas ir dėti į lėkštes. Griežinėliais supjaustyti rūkytus kalmarus ir keletą minučių apkepti., įdėti ant salotų. Ant jų užberti kaparėlių. Supjaustyti agurką ir dėti į lėkštes. Perpjauti pusiau vynuoginius pomidorus ir dėti ant salotų.
Alyvuogių aliejų sumaišyti su citrinos sultimis ir užpilti ant salotų.

Puošti krapais ir citrina.

2 asmenims.

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: su krevetem ir kapareliais
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital