Kalėdinis užkandžių vainikas

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kalėdinis užkandžių vainikas
Kalėdinis užkandžių vainikas
Kalėdinis užkandžių vainikas
Kalėdinis užkandžių vainikas
Kalėdinis užkandžių vainikas
Kalėdinis užkandžių vainikas
Autorius apie receptą: Per šventes ne tik patys norime pasipuošti, bet ir stalą paserviruoti kažkaip kitaip nei įprastai. Dalinuosi idėja, kaip gali būti gražu, spalvinga ir, aišku, labai skanu. Per šventes ne tik patys norime pasipuošti, bet ir stalą paserviruoti kažkaip kitaip nei įprastai. Dalinuosi idėja, kaip gali būti gražu, spalvinga ir, aišku, labai skanu. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 gramų karštai rūkyta antienos filė
150 gramų mocarela sūrio (mini rutuliukų)
1 šakelė žaliųjų vynuogių
75 gramai rūkyto sūrio
1 sauja sūdytų žemės riešutų
2 griežinėliai citrinų
1 saujelė spanguolių
5 vienetai marinuotų pievagrybių
2 vienetai graikinių riešutų (kevale)
2 vienetai lazdyno riešutų (kevale)
pagal poreikį rozmarinų šakelių
pagal poreikį prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (sūrio rutuliukams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Viską gražiai supjaustome, mocarelos rutuliukus išimame iš skysčio ir apvoliojame prieskoniuose, pievagrybius perpjauname pusiau ir sudedame ant plokščios lėkštės ar padėklo, dedame ant Kalėdinio stalo ir džiaugiamės vaizdu, bei gardžiuojamės skoniu.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital