Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
80 gramų | kvietinių miltų | |
70 gramų | cukraus | |
1 šaukštas | pieno | |
1 šaukštas | saulėgrąžų aliejaus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus (arba vanilės ekstrakto) | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
425 gramai | konservuotų persikų (saldžiame sirupe) | |
280 gramų | persikų jogurto (kambario temperatūros) | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
50 gramų | cukraus | |
6 lapeliai | želatinos (arba 20 gr grūdelių) | |
5 šaukštai | vandens (karšto) | |
Želė sluoksniui: | ||
350 mililitrų | vandens (karšto) | |
80 gramų | persikų želė |