1.
Gaminame jogurtinį sluoksnį: želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 10 minučių. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Paliekame atvėsti.
2.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Jogurtą sumaišome su cukrumi ir po truputį įmaišome grietinėlę. Silpna srovele želatiną supilame į jogurto masę ir gerai išmaišome.
3.
Pilstome į taureles ar vieną indą, kaip norite. Dedame į šaldytuvą stingti 2 – 4 val.
4.
Braškių sluoksniui želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 10 minučių. Želatiną ištirpiname garų vonelėje. Paliekame atvėsti.
5.
Braškių tyrę sumaišome su cukrumi. Pravėsusią iki kambario temperatūros supilame į braškių masę. Pilstome ant sustingusio jogurtinio sluoksnio. Ant viršaus uždedame po kelias šilauoges. Dedame vėl į šaldytuvą stingti bent porai valandų.