Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
800 gramų | jautienos (naudojome „Feel the Beef“ brandintą, troškinimui) |
400 mililitrų | jautienos sultinio |
250 gramų | rudųjų pievagrybių |
200 gramų | šaldytos spanguolės (arba šviežių) |
70 mililitrų | raudono vyno (sauso, tinka nealkoholinis, galima keisti sultiniu) |
2 vienetai | morkų |
1 vienetas | svogūnų |
4 skiltelės | česnako |
2 šaukštai | kvietinių miltų |
1 šaukštas | balzaminio acto |
1 šaukštas | vorčesterio padažo |
1 šaukštas | medaus |
1 šlakelis | aliejaus |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | čiobrelių (šviežių) |
pagal skonį | rozmarino (šviežių) |