Jautienos troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Jautienos troškinys
Jautienos troškinys
Jautienos troškinys
Jautienos troškinys
Autorius apie receptą: Patinka man troškiniai. Jie tokio lėto laiko pranašai. O kada dar gali būti lėtesnis laikas, jei ne per atostogas? Tiesa jos jau eina link pabaigos. Bet juk žmonės sako: „Geri Patinka man troškiniai. Jie tokio lėto laiko pranašai. O kada dar gali būti lėtesnis laikas, jei ne per atostogas? Tiesa jos jau eina link pabaigos. Bet juk žmonės sako: „Geri dalykai turi ypatybę – greitai baigtis“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų jautienos kumpio
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (apytikriai, 1 skardinės)
400 mililitrų vandens (arba sultinio)
2 vienetai morkų
1 vienetas poro
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas kvietinių miltų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis (puikiai tiktų šviežias)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aitriosios paprikos miltelių (nebūtina)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Patiekiant:
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, lauro lapais, čiobreliu.
2.
Svogūną, česnaką ir porą supjaustome nedideliais gabalėliais, morkas sutarkuojame.
3.
Puode, kuris tinka kepti ir orkaitėje, įkaitiname šlakelį aliejaus. Sudedame jautienos gabalėlius ir apkepame, kol šie gražiai apskrus. Atidedame į šalį.
4.
Į tą patį puodą sudedame daržoves ir pakepiname. Pabarstome paprikos milteliais. Supilame konservuotus pomidorus, sudedame mėsą, užpilame sultiniu arba vandeniu. Išmaišome.
5.
Pašauname į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę 1 val. ištraukiame puodą. Nusemiame dalį skysčio, į jį maišome miltus. Supilame atgal ant troškinio, suberiame pupeles, išmaišome ir gražiname atgal į orkaitę 10 – 15 min pasitroškinti.
6.
Pabarstome svogūnų laiškais. Man šis troškinys skaniausia su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital