Greitas jautienos ir kopūstų stir fry

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas jautienos ir kopūstų stir fry
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų   jautienos didkepsnių  (naudojome „Feel the Beef“ 30 dienų brandintą)
200 gramų   kopūstų
2 vienetai   morkų  (vidutinių)
2 skiltelės   česnako
2 centimetrai   imbiero
1 šlakelis   alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
pagal skonį   svogūnų laiškų
pagal poreikį   ryžių
pagal poreikį   sezamo sėklų
Padažui:
60 mililitrų   sojos padažo
30 mililitrų   vandens
1 šaukštas   ryžių acto
1 šaukštas   sezamų aliejaus
2 šaukšteliai   rudojo cukraus
1 šaukštelis   sezamo sėklų
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Juostelėmis supjaustome jautieną. Taip pat plonomis juostelėmis supjaustome kopūstą ir morkas, susmulkiname česnaką ir imbierą.
2.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir apkepame jautienos juosteles po kelias minutes iš abiejų pusių.
3.
Į keptuvę sudedame smulkintą česnaką bei imbierą, pamaišome ir kepame dar kelias minutes.
4.
Į keptuvę dedame kopūstą bei morkas. Gerai išmaišome ir kepame apie 5–7 minutes.
5.
Sumaišome visus padažo ingredientus ir pilame į keptuvę. Dar kartą viską išmaišome ir kaitiname dar kelias minutes.
6.
Patiekiame su ryžiais, smulkintais svogūnų laiškais ir sezamų sėklomis.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital