Jautienos ir bulvių suktinukai - tobulas užkandis ar pietų idėja

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Jautienos ir bulvių suktinukai - tobulas užkandis ar pietų idėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų jautienos kepsnio (naudojome „Feel the Beef“ „Minutė“)
600 gramų bulvyčių fri (naudojome šaldytas)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai rozmarino (smulkinto, šviežio)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas čiobrelių (šviežių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal skonį barbekiu padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iškepame bulvytes orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės.
2.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po keletą minučių iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės leidžiame jai pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome juostelėmis.
3.
Iškepusias bulvytes beriame į dubenį. Dedame smulkintą česnaką, rozmarino, čiobrelio lapelius, druskos, pipirų bei pilame alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišome.
4.
Imame keletą bulvyčių, apvyniojame jautienos juostele ir persmeigiame dantų krapštuku. Patiekiame su barbekiu padažu.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital