Jautienos didkepsnis su naminiu padažu ir kepta cukinija

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jautienos didkepsnis su naminiu padažu ir kepta cukinija
Jautienos didkepsnis su naminiu padažu ir kepta cukinija
Jautienos didkepsnis su naminiu padažu ir kepta cukinija
Jautienos didkepsnis su naminiu padažu ir kepta cukinija
Autorius apie receptą: Vasara tai piknikų ir išvykų metas, kepimo ant grotelių sezonas ir laikas, kai tikrai nesinori ilgai gaišti prie puodų, o bėgti ir džiaugtis gamta. Pats geriausias pasirinkimas Vasara tai piknikų ir išvykų metas, kepimo ant grotelių sezonas ir laikas, kai tikrai nesinori ilgai gaišti prie puodų, o bėgti ir džiaugtis gamta. Pats geriausias pasirinkimas vasaros pietums tai didkepsnis ir prie jo gardus padažas, garnyrui - daržovės. Ar sutinkate? (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
220 gramų jautienos didkepsnių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
240 mililitrų pomidorų padažo
30 gramų rudojo cukraus
40 mililitrų obuolių acto
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas teriyaki padažo
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 skiltelė česnako (smulkintų)
1 šaukštas rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
Garnyrui:
1 vienetas cukinijų
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Padažui į puodą sudėkite pomidorų ir teriyaki padažą, garstyčias, supilkite actą, citrinų sultis, suberkite česnaką ir prieskonius ir kaitinkite ant nedidelės ugnies 30 min, vis pamaišant.
2.
Mėsą kepame ant gerai įkaitintos griliaus keptuvės po 2-3 min iš kiekvienos pusės, tada nuimame nuo ugnies, pabarstome druska ir pipirais ir suvynioję į foliją palaikome 15 min.
3.
Kiaušinį išplakame.
4.
Cukiniją supjaustome griežinėliais ir išpjauname vidų. Pabarstome druska bei pipirais, apvoliojame miltuose, tada merkiame į kiaušinių plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame kepti į gilesnę keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame iki auksinės spalvos ant vidutinės kaitros.
5.
Patiekiame didkepsnį su cukinijos žiedais ir padažu. Skanaus.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital