Jautiena ant grotelių

AUTORIUS:
Tomas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Jautiena ant grotelių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg jautienos sprandinės
2 a.š. prieskonių jautienai
50 ml aliejaus
20 ml acto
5 galvos svogūnų
3 lauro lapai
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos sprandinę supjaustome didesniais gabalėliais. Mėsą suprieskoniuojame. Apipilame actu ir aliejumi. Sudedame svogūnus, supjaustytus griežinėliais. Mėsą marinate reikėtų palaikyti 1-2 dienas. Kepti ant laužo.
AUTORIUS: Tomas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital