Japoniški blyneliai - purūs ir minkšti

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Japoniški blyneliai - purūs ir minkšti
Autorius apie receptą: Šie minkštutėliai ir purūs blyneliai pavergs tiek mažųjų tiek dideliųjų dėmesį. Pagaminsite greitai ir tik su keliais ingridientais. Juos galima gardinti su įvairiomis Šie minkštutėliai ir purūs blyneliai pavergs tiek mažųjų tiek dideliųjų dėmesį. Pagaminsite greitai ir tik su keliais ingridientais. Juos galima gardinti su įvairiomis uogomis, grietine ar uogiene. (...daugiau) Roberta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai pieno
pagal skonį uogų
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atskiriame baltymu nuo trynio. Į trynius pilame pieną ir išmaišome.
2.
Persijojame miltus ir beriame į masę. Maišome kol gausime purią tekstūrą.
3.
Pasiruošiame baltymus. Plakame ir po truputį dedame cukrų. Plakame iki vientisos masės kol galėsime apversti dubenį ir masė nejudės.
4.
Dedame šaukštą baltymų į trynių tešlą. Atsargiai išmaišome. Sudedame likusią dalį baltymų ir išmaišome iki vientisos masės.
5.
Pilame šlakelį aliejaus ir paskirtome po keptuve šluotele ar virtuviniu rankšluosčiu. Kaitiname ant mažos ugnies apie 5min.
6.
Dedame vieną šaukštą tešlos vienam blynui. Sudėjus dedame antrą šaukštą ant viršaus jau suformuotų blynų ir į keptuvę pilame vieną šaukštą vandens. Uždarome keptuvę.
7.
Po 3-4minučių atsargiai apverčiame blynus ir vėl pilame vieną šaukštą vandens. Uždengus dangtį laukiame dar 3-4minutes.
8.
Dedame į lėkštę, pabarstome cukraus pūdra ir įvairiomis uogomis. Skanaujame:)
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Adelė
2024-03-03 15:22
Deja nepavyko :(, blynai subliuško juos bandant apversti...
Gal kas žinot ką padaryti, kad taip nenutiktų? ATSAKYTI
Dovilė
2024-03-03 17:35
Galimai nebuvo pakankamai sutvirtėję, reikėjo kiek ilgiau pakepti prieš verčiant. Kiekviena viryklė ir keptuvė yra šiek tiek skirtingos, tad tiksli kepimo trukmė prieš verčiant gali varijuoti. ATSAKYTI
Jolita
2024-02-12 22:36
Ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital