Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną, apie 20% riebumo) | |
40 gramų | džiūvėsėlių | |
80 mililitrų | vandens (arba sultinio) | |
40 gramų | kietojo sūrio (naudojau VILVI Memel Reserve) | |
1 sauja | petražolių (nebūtina) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | pipirų | |
Padažui: | ||
600 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (arba pomidorų tyrės) | |
1 vienetas | saldžiosios paprikos (arba 1 stambiai tarkuotos morkos) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 šaukštas | kaparėlių (nebūtina, bet labai tinka) | |
2 skiltelės | česnako | |
1.5 šaukštelio | itališkų žolelių (arba džiovinto raudonėlio) | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos | |
1 žiupsnelis | pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | cukraus (nebūtina) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
Viršui: | ||
100 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Memel Prussia) | |
1 saujelė | baziliko (arba smulkintų petražolių, nebūtina) |