Itališkas tiramisu pagal Gian Lucą

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Itališkas tiramisu pagal Gian Lucą
Itališkas tiramisu pagal Gian Lucą
Itališkas tiramisu pagal Gian Lucą
Autorius apie receptą: Daugelio mėgstamas, nesunkiai paruošiamas desertas, kuriam visuomet yra sunku atsispirti! Labai tinka prie popietinės kavos puodelio. Daugelio mėgstamas, nesunkiai paruošiamas desertas, kuriam visuomet yra sunku atsispirti! Labai tinka prie popietinės kavos puodelio. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių trynių
5 vienetai kiaušinių baltymų
250 gramų maskarponės sūrio
5 šaukštai cukraus
pagal skonį kakavos
pagal poreikį biskvitinių pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Trynius išsukame su cukrumi, kol pabals. Įmaišome maskarponę ir atidedame į šalį. Iki standumo išplakame baltymus ir įmaišome į maskarponės ir trynių masę.
2.
Pradedame formuoti tiramisu: dedame kremą, į kavą trumpam įmerkiame sausainius, klojame ant kremo, vėl pagardiname kremu ir pabarstome kakavos. Visa tai kartojame ir užbaigiame kremo ir kakavos sluoksniu
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital