Išvikšti balandėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Išvikšti balandėliai
Autorius apie receptą: Juos reikia kepti orkaitėje, bet aš iškepiau keptuvėje, o vėliau patroškinau su padažu. Abu variantai geri, tačiau man norėjosi būtent minkštesnių ir sultingų. Tai ar Juos reikia kepti orkaitėje, bet aš iškepiau keptuvėje, o vėliau patroškinau su padažu. Abu variantai geri, tačiau man norėjosi būtent minkštesnių ir sultingų. Tai ar žinote kas pas jus šiandien pietums? Beje, labai skanu tiekti su bulvių koše. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų maltos kalakutienos
2 vienetai kiaušinių
200 mililitrų vištienos sultinio
100 gramų ryžių
1 vienetas morkų
0.5 vieneto kopūstų
2 riekelės balta duona (nebūtina)
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintas čiobrelis
pagal skonį muskato (tarkuoto)
pagal skonį česnakinės druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius išvirti ir atvėsinti.
2.
Baltos duonos riekeles pamirkyti vandenyje ir nuspausti.
3.
Į dubenį dėti faršą, virtus ryžius, nuspaustą duoną, įmušti kiaušinius, berti druską, pipirus, raudonėlį, čiobrelį, išmaišyti ir išminkyti.
4.
Morką sutarkuoti burokine tarka, kopūstą labai smulkiai supjaustyti (galite sutarkuoti burokine tarka) ir daržoves patroškinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai daržovės beveik suminkštės berti česnakinę druską ir įtarkuoti muskato riešutą.
5.
Iš mėsos masės formuoti plaštakos dydžio blyną, dėti po šaukštą įdaro ir suformuoti kukulį kaip cepeliną.
6.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti balandėlius. Kai balandėliai gražiai apkeps, bet dar nebus iki galo iškepę perdėti į puodą tinkamą troškinimui ir užpilti sultiniu. Ant nelabai stiprios kaitros troškinti 15 minučių.
7.
Į puodą su balandėliais sudėti grietinę ir pomidorų padažą, troškinti dar kelias minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital