1.
Karštame vandenyje ištirpiname pusę sultinio kubelio.
2.
Kiaušinius įmušame į atskirus indelius. Atidedame į šalį.
3.
Česnako skilteles nulupame ir smulkiai sukapojame. Batono riekes supjaustome dideliais kubeliais.
4.
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame susmulkintą česnaką ir labai trumpai pakepiname, kol česnakas truputį apskrunda. Tada sudedame batono kubelius ir pakepiname kelias minutes, kol šie truputį apskrunda. Pagardiname paprikos milteliais ir išmaišome. Po to supilame vištienos sultinį į keptuvę, kaitiname, kol užverda ir iškart įpilame abu kiaušinius, toliau vieną nuo kito (tik nemaišykite sriubos!). Kaitiname sriubą dar apie 3-4 minutes, kol kiaušiniai šiek tiek pabaltuoja.
5.
Sriubą atsargiai (kad nesugadintume kiaušinio) supilstome į 2 dubenėlius. Jei reikia, pagardiname druska. Skanaus!