Indiški bulvių suktinukai

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bulvių suktinukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir tiesiog puikūs suktinukai su bulvėmis, pagal tradicinį Alu Patra receptą, kurį šiek tiek pritaikiau pagal savo skonį ir spintelių turinį. Kvapnūs, su Labai skanūs ir tiesiog puikūs suktinukai su bulvėmis, pagal tradicinį Alu Patra receptą, kurį šiek tiek pritaikiau pagal savo skonį ir spintelių turinį. Kvapnūs, su indiškais prieskoniais. Gardžiausia su paprastau pomidorų padažu ir daržovių salotomis! (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens (šilto, apytikriai)
50 gramų sviesto
0.5 šaukštelio kario
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 pundelis žalumynų
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis rudojo cukraus
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio malto imbiero
1/4 šaukštelio druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus persijoti, berti prieskonius. Sviestą ištirpinti ir pilti į miltus. Miltus trinti pirštais iki trupinių. Dalimis pilti vandenį ir vis perminkyti iki vientisos tešlos. Tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti kambario temperatūroje, kol ruošite įdarą.
2.
Bulves išvirti su lupenomis. Nulupti ir sutrinti grūstuve ar sumalti mėsmale. Netrinkite elektriniu trintuvu, nes masė taps lipni ir gliti. Įmaišyti visus prieskonius ir smulkintus žalumynus.
3.
Kočiojimo paviršių pabarstyti miltais, ant jo dėti tešlą ir iškočioti į poros milimetrų storio stačiakampį.
4.
Ant tešlos tolygiai paskirstyti įdarą. Susukti į standį ritinį. Supjaustyti riekelėmis.
5.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus. Sudėti ant popierinio rankšluostėlio, kad sugertų riebalų perteklių.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis