Įdaryti pievagrybiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 didesni pievagrybiai
50 g kiaulienos kulnų vyniotinio
1 svogūnas
~ 30 - 50 g sūrio
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pievagrybius gerai nuplaunam, mažiuku peiliuku išpjaunam kotą ir nupjaunam užsilenkusius kraštelius, kad daugiau tilptų įdaro.

Ant keptuvės pakepinam smulkiai pjaustytą svogūną, kai jau pasidaro stiklinis sudedam smulkiai pjaustytą vyniotinį ir nuimam nuo ugnies. Vyniotinio nereikia kepinti, jį sudėjau tik tam, kad pasidengtu plonu alyvuogių aliejaus sluoksniu.

Įberti druskos, pipirų, gerai viską išmaišyti ir pridėti į pievagrybius, kuriuos sudėtį į sardą išklota kepimo folija ar sviestiniu popierium.

Apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.

P.S. galima į vidų dėti pjaustytus kotelius sumaišytus su svogūnais, sūriu ir pakepti, arba vietoj fermentinio sūrio naudoti feta ar mozzarella su česnaku, žodžiu įdaras pagal fantaziją ir skonį.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital