Įdaryti makaronai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdaryti makaronai
Autorius apie receptą: Puikūs makaronai. Puikūs makaronai. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų makaronų, vamzdelių (mažesnių, nei "Cannelloni")
200 gramų jautienos faršo
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Padažui:
200 mililitrų pomidorų tyrės
3 skiltelės česnako
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek druskos
pagal poreikį sviesto (kepimui)
Patiekiant:
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jautiena pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Ne virtus makaronus įdaryti malta jautiena. Įdarytus makaronus išvirti taip kaip nurodyta ant pakuotės (kartais reikia pavirti kelias minutes ilgiau). Nusunkite, bet palikite šiek tiek skysčio, jo gali prireikti padažui (jei išeis per tirštas).
3.
Česnaką šiek tiek pasmulkinti.
4.
Padažui keptuvėje ant sviesto pakepti šiek tiek česnaką ir supilti pomidorų tyrę, pabarstyti prieskoniais. Pakaitinti iki užvirimo.
5.
Padažą supilti ant įdarytų makaronų ir išmaišyti. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek atidėto skysčio nuo makaronų.
6.
Patiekiant, pabarstyti tarkuotu sūriu, bazilikais.
Patarimai:
Įdaryti makaronus taip pat galite varške ir špinatais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital